Hoe het werkt

Ga naar “reparatie aanvragen” en vul de vragen in. Voor ons is het belangrijk dat we een goed idee krijgen van de te verrichten werkzaamheden, u kunt ook foto’s bijsluiten.

In dit formulier kunt u ook aangeven waar en wanneer u uw kapotte zeil wilt laten ophalen en weer wilt laten afleveren. Ook terwijl u van A naar B vaart wordt uw zeil gerepareerd. Zo hoeft u nooit meer dagenlang in een haven te wachten tot uw zeil is hersteld door een onbekende zeilmaker ergens ver van de haven! 

U stuurt het formulier naar ons en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. U krijgt dan van ons een gepast kostenoverzicht en de tijd die reparatie en verzending in beslag gaat nemen.

Bent u het eens met de reparatiekosten en mogelijkheden? Dan regelen wij dat uw zeil wordt opgehaald door onze bezorgdienst. Zodra wij uw zeil dan hebben ontvangen op de zeilmakerij gaan wij voor u aan de slag! Gedurende de reparatie houden wij u op de hoogte van de vooruitgang.

Nadat uw zeil is gerepareerd en weer klaar om het water op te gaan sturen wij u de foto’s met het resultaat en een betaalverzoek. Heeft u de betaling voldaan dan sturen wij uw zeil terug en kunt u weer genieten van een mooie zeiltocht!

Sail Repair: Anytime, Anyplace, Anywhere!